Uw dier op nr. 1   

   Geen abonnementen of verplichte afname   

Flexibel reserveren ( U maakt, wijzigt of annuleert uw diensten tot 7 dagen voor aanvang )

Welkom bij Dierendroom & Banjer

Voor uitlaatservice, dagopvang en vakantieverblijf. Dierendroom en Banjer voor uw kanjer.

Honden

Onze verblijven zijn ruim betegeld en schoon en hebben ruime speelweides. Onze werkwijze is om de dieren, bij droog weer, zo lang mogelijk toegang tot de buitenverblijven te verschaffen. Onze gasten worden tweemaal daags gevoerd en na het eten rusten de honden een tijdje voordat ze weer naar buiten mogen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij snel welke honden er bij elkaar kunnen in een roedel om zo het plezier van uw hond te vergroten tijdens zijn/haar verblijf bij ons. Uw hond is immers niet graag alleen. Mocht u een hond hebben die absoluut niet bij een ander geplaatst kan worden, dan dient u dit van te voren bij de reservering aan te geven.

Katten

De cattery bestaat uit een mooi ruime doorzonkamer waaraan een buitenren is geplaatst. In zowel de binnen als buiten plaats zijn voldoende klim en klouter mogelijkheden en verspreide ligplaatsen, zodat de dieren een eigen plekje ter beschikking hebben. Ook voor uw kat geldt als het dier beslist niet bij een ander geplaatst kan worden dient u dit bij reservering aan te geven.

Overige huisdieren

Dit gaat altijd in overleg, onze expertise rijkt ver maar is helaas niet oneindig.