Uw dier op nr. 1   

   Geen abonnementen of verplichte afname   

Flexibel reserveren ( U maakt, wijzigt of annuleert uw diensten tot 7 dagen voor aanvang )

Welkom bij Dierendroom & Banjer

Voor uitlaatservice, dagopvang en vakantieverblijf. Dierendroom en Banjer voor uw kanjer.

Werkwijze uitlaatservice

Uw hond wordt ‘s morgens of ‘s middags in een goed geventileerde bus opgehaald om vervolgens naar de uitlaatlocatie te gaan. Daar wordt met de honden minimaal een uur gewandeld.

Voor de uitlaatservice behouden wij de mogelijkheid van de voorkeur voor de ochtend of de middag te wijzigen. Bij een gering aanbod zullen wij de ochtend en middaggroep samenvoegen tot een combinatiegroep.


Werkwijze dagopvang

Ook kunt u uw hond met onze dagopvang mee laten gaan. We hebben daartoe meerdere grote speelvelden beschikbaar welke volledig omheind zijn en onder toezicht staan van ervaren hondenbegeleiders. Afhankelijk van de aard en grootte van uw hond(en) verblijven de honden op het daarvoor bestemde speelveld. Bij slecht weer kunnen de honden schuilen in daarvoor bestemde hondenverblijven. Bij extreme weersomstandigheden verblijven de honden in onze kennels. Ook gebruiken we deze kennels voor hun broodnodige dutje.

Op de dagopvang hebben we een apart veld vrijgemaakt voor de jonge honden.

N.B. Dagopvang en de uitlaatservice is alleen op werkdagen te reserveren met uitzondering van feestdagen die op een doordeweekse dag vallen.


Ophalen & thuisbrengen

We halen de honden zoveel mogelijk op per wijk en brengen ze ook zo veel mogelijk per wijk weer naar huis. Dit zorgt ervoor dat de honden een zo kort mogelijke rit in de bus maken en sneller op de plaats van bestemming zijn met zo min mogelijk stress.

Eenvoudig reserveren

Wij werken met het online reserveringssysteem DoggyDoggy.nl

Onze klanten loggen rechtstreeks in op hun klantportaal op https://doggydoggy.app/loginpage hier kunnen zij al onze diensten (vakantieopvang, dagopvang en uitlaatservice) direct in onze agenda reserveren. U kunt op uw klantportaal ook zelf gemakkelijk uw reserveringen beheren. Zo kunt u 7 dagen voorafgaand aan de dag van de te uit te voeren dienst een reservering maken, wijzigen of annuleren.